headgear

Alles over Jonathan F.M. Neels

Hersenspinsels van een klein mens met grootse plannen...

twiceasniceGeboorte dochters:

Maar... Wanneer?

Elk moment is het zover.. We weten het, we zien het aan de buik van mama. Zelfs de sterren tonen aan dat het "grote" moment niet lang meer op zich laat wachten. Wanneer komen die K & R nu precies?
Mama Mariska denkt dat de twee meisjes rond 24 februari 2015 hun eerste momenten buiten die organische tent zullen beleven, terwijl papa Jonathan eerder vermoedt dat het de eerste week van maart zal zijn. Wie zou het bij het rechte eind hebben?

Wordt ongetwijfeld vervolgd!


Status CJO:

Deze A.I. is bijna zo slim als mijn kat.

Mijn stokpaardje CJO heeft opnieuw een paar nieuwe zinnen bijgeleerd. Deze Artificiële intelligentie, in de lijn van Siri en Cortana, is de enige Nederlandstalige digitale assistente die naast het uitvoeren van eenvoudige taken ook bereid is om een praatje te maken! CJO, of spreek haar gerust aan als "M", is beschikbaar voor Windows Phone en Windows en zal binnenkort ook GRATIS te downloaden zijn voor Android Toestellen.

Als je haar vaardigheden wenst te gebruiken op jouw bureaublad, ga dan naar downloads.


Project AdventureTiler (onder het sociaal-artistiek collectief Fumetsujo Studio):

Nota: Versie 1.0 afgewerkt op zaterdagnacht 7 februari 2015

Het is zover! Project AdventureTiler, een eenvoudige en veelvuldige mapontwerper voor bordspellen zoals Dungeons & dragons, is ver genoeg ontwikkeld om (relatief) bugvrij te gebruiken.
Op een later tijdstip zullen meer functies toegevoegd worden, o.a. importeren van .xaml bestanden in het canvas en meer uiteenlopende belichtingen, maar nu kun je alvast vlug en efficiënt kaarten ontwerpen voor jouw favoriete rollenspel dankzij de AdventureTiler van Fumetsujo Studio. Download hem hier.

bravehammer
bravehammer